Kiitos, että vierailit tällä verkkosivustolla. Tämä verkkosivusto, mukaan lukien kaikki maakohtaiset paikalliskieliset sivut ja kaikki muut sivut, on FUJIFILM Europen omaisuutta, ja FUJIFILM ylläpitää sitä ja asettaa sen yleisön saataville yksinomaan FUJIFILM:n toimesta tarjotakseen niille, jotka ovat kiinnostuneita FUJIFILM Corporationista Euroopassa ja FUJIFILM:n tuotteista ja palveluista, kätevän tavan löytää asiaankuuluvaa tietoa, kuten viimeisimmät uutisjulkaisut, taloudelliset tiedot, tuotevalikoima, paikalliset yhteystiedot ja FUJIFILM:n tytäryhtiöiden tai jakelijoiden omistamat verkkosivustot.

Seuraavat käyttöehdot ja muut muualla tällä verkkosivustolla esitetyt ehdot ja ohjeet sekä kaikki sovellettavat lait, säännöt ja määräykset, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tavaramerkkejä, tekijänoikeuksia, yksityisyydensuojaa ja kunnianloukkausta koskeviin lakeihin, ohjaavat pääsyäsi tälle verkkosivustolle, sen selaamista ja käyttöä.

Siksi FUJIFILM pyytää sinua ystävällisesti lukemaan käyttöehdot huolellisesti.

1.   Tämän verkkosivuston käyttö

Näitä käyttöehtoja sovelletaan tähän verkkosivustoon ja kaikkiin muihin verkkosivustoihin, jotka ovat linkitettyinä näihin käyttöehtoihin. Saatat löytää lisäehtoja, jotka liittyvät tämän verkkosivuston tiettyihin sivuihin. Tällaisten sivujen käyttöä tällä verkkosivustolla säätelevät kyseisten sivujen ehdot ja edellytykset. Jos tässä esitettyjen käyttöehtojen ja muualla tällä verkkosivustolla esitettyjen lisäehtojen välillä on ristiriitoja, lisäehdot ovat ensisijaisia.

Näiden käyttöehtojen mukaisesti FUJIFILM myöntää täten sinulle FUJIFILMin immateriaalioikeuksien nojalla ei-yksinomaisen, maailmanlaajuisen, ei-siirrettävissä olevan oikeuden käyttää tätä verkkosivustoa ja siihen sisältyvää sisältöä vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön näissä käyttöehdoissa esitettyjen rajoitusten ja velvoitteiden mukaisesti. Muita laajempia oikeuksia ei myönnetä.

2.   Immateriaalioikeudet

Ellei toisin mainita tai osoiteta, kaikki teksti, tällä verkkosivustolla tai sen kautta saatavilla olevat ohjelmistot ja muu tähän verkkosivustoon sisältyvä sisältö (”Sisältö”), mukaan lukien tavaramerkit (rekisteröidyt ja rekisteröimättömät), grafiikat, valokuvat, kuvat, logot ja palvelumerkit (yhdessä ”Merkit”) sekä merkkien ja muun Sisällön valinta, järjestäminen ja ”ulkoasu” ovat FUJIFILMin omaisuutta tai sellaisten kolmansien osapuolten omaisuutta, jotka ovat antaneet FUJIFILMille luvan käyttää kyseistä Sisältöä tällä verkkosivustolla. Kaikki sisältö on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeus- ja tavaramerkkilailla.

3.   Tämän verkkosivuston sisällön käyttöä koskevat rajoitukset

Ellei sovellettavan lain mukaan ole nimenomaisesti sallittua tai tässä tai muualla tällä verkkosivustolla sallittua tai ellei ole hankittu etukäteen kirjallista lupaa FUJIFILMiltä tai kolmannelta osapuolelta, jolla on tarvittavat valtuudet, valtuudet, oikeudet tai intressit tällaisen laillisen luvan myöntämiseksi, käyttäjää kielletään muokkaamasta, kopioimasta, lataamasta, jakamasta, lähettämästä, näyttämästä, julkaisemasta, myymästä, lisensoimasta, luomasta johdannaisteoksia tai muulla tavoin käyttämästä merkkejä tai muuta tällä verkkosivustolla tai sen kautta saatavissa olevaa sisältöä kaupallisiin tai julkisiin tarkoituksiin, mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, metatunnisteiden käyttäminen muilla sivuilla tai verkkosivustoilla WWW:ssä. Mikään näissä käyttöehdoissa ei anna sinulle mitään oikeuksia merkkeihin tai muuhun sisältöön, joita ei ole erikseen mainittu näissä käyttöehdoissa.

4.   Kolmannen osapuolen sisältö

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin ja sisältöön (”kolmansien osapuolten sisältö”) palveluna sinulle. Kaikki kolmannen osapuolen sisältö tai kolmansien osapuolten verkkosivustot, joihin pääsee verkkosivuston sisältämien linkkien kautta, ovat ulkoista tietoa. FUJIFILM ei valvo, tarkista tai päivitä, eikä sillä ole mitään määräysvaltaa kolmannen osapuolen sisältöön tai kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Ellei nimenomaisesti toisin mainita, FUJIFILM ei tue tai hyväksy mitään kolmannen osapuolen sisältöä, eikä FUJIFILM anna mitään vakuutusta, takuuta tai takuuta kolmannen osapuolen sisällön tarkkuudesta, täydellisyydestä, ajantasaisuudesta tai luotettavuudesta. Jos käytät näitä linkkejä ja kolmannen osapuolen sisältöä, teet sen täysin omalla vastuullasi. Lisäksi viittaukset tuotteisiin, palveluihin, prosesseihin tai muihin tietoihin kauppanimellä, tavaramerkillä, valmistajalla, toimittajalla tai muulla tavoin eivät muodosta tai tarkoita FUJIFILM:n hyväksyntää, sponsorointia tai suositusta.

5.   Päivitykset ja tarkistukset

FUJIFILM tarjoaa tämän verkkosivuston sisällön palveluna sinulle, ja sitä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. FUJIFILM voi milloin tahansa ja aika ajoin tarkistaa ja päivittää käyttöehtoja ja sisältöä. Suosittelemme, että käyt säännöllisesti tällä sivulla tarkastelemassa ja tutustumassa kaikkiin voimassa oleviin ehtoihin ja edellytyksiin ja tarkastelet tätä verkkosivustoa yleisesti tutustuaksesi kaikkiin päivityksiin ja tarkistuksiin.

6.   Ei takuita

Tämä verkkosivusto, sen sisältö ja palvelut tarjotaan sellaisenaan ilman minkäänlaista takuuta, ei nimenomaista eikä hiljaista. FUJIFILM kieltäytyy kaikista takuista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, implisiittiset takuut kaupallisuudesta ja soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen, tietosisällöstä, järjestelmäintegraatiosta tai tarkkuudesta.

7.   Ota yhteyttä

Löydät yhteystietomme verkkosivujäljen alta.